Barça

El Barça comença a preparar el partit contra el Ceuta sense Xavi i Messi, que han fet recuperació al gimnàs

Després del triomf al Coliseum Alfonso Pérez, el Barça ja ha començat a preparar el següent compromís. Els de Guardiola reben dimecres el Ceuta, en el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. La sessió d'aquest matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper ha estat bàsicament de recuperació, sobretot per als jugadors que van ser titulars contra el Getafe. Dels 18 jugadors que Josep Guardiola té ara mateix a disposició, Xavi Hernández i Messi no han saltat a la gespa. Tant l'argentí com el de Terrassa s'han quedat al gimnàs fent exercicis de recuperació. Jeffren, lesionat, continua fent recuperació i ha estat al terreny de joc fent treball individual acompanyat d'un preparador físic.

Actualitzat
El Barcelona afronta el partit de dimecres al Camp Nou contra el Ceuta amb la tranquil·litat d'haver encarat l'anada al municipal Alfonso Murube, en vèncer per 0-2, i per això Josep Guardiola ja ha començat a treballar amb jugadors del filial, als quals, com fa quinze dies, tornarà a donar una oportunitat. A la sessió d'avui han treballat a la Ciutat Esportiva els jugadors del filial Rubén Miño, Jonathan dos Santos, Thiago Alcántara, Marc Bartra, Sergi Roberto i Nolito.

A excepció de Sergi Roberto, que entra al grup, i la baixa de Fontàs, Guardiola ha tornat a convocar una altra vegada els mateixos joves per al partit de tornada. En el d'anada, Guardiola va donar l'alternativa als dos joves centrals (Fontàs i Bastra), i també va jugar a l'equip titular Thiago. Jonathan i Nolito també van jugar uns minuts.

El conjunt català afronta amb les màximes garanties el partit de tornada contra el Ceuta, després d'aconseguir un nou triomf com a visitant, el cinquè de la Lliga i a un del rècord que ostenta el Madrid, amb una arrencada de la Lliga el 1991 amb sis victòries seguides, encara que el torneig al final va caure en mans barcelonistes.

La victòria per 1-3 dels blaugrana contra el Getafe va ratificar que el Barcelona ha arribat al seu millor moment, posat en qüestió en l'arrencada de la Lliga, quan una sèrie de resultats adversos al Camp Nou van disparar totes les alarmes.

De fet, la derrota contra l'Hèrcules (0-2) i l'empat contra el Mallorca (1-1) al Camp Nou encara llasten els números de l'equip català, que si bé ha aconseguit 13 gols a favor fora de casa, només n'ha anotat 9 com a local.

En aquests números, Messi segueix sent el gran artífex dels gols barcelonistes, en haver-ne marcat vuit a la Lliga, encara que són setze en catorze partits des que va arrencar el calendari oficial d'aquesta temporada. Darrere de l'argentí, Villa li segueix l'estela a la Lliga, amb cinc gols, després de marcar diumenge, igual que Pedro, que es va estrenar a la Lliga amb el seu gol, el tercer del partit.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut