Handbol

El Barça Cifec supera amb problemes el Keymare Almeria i el Fraikin Granollers perd a la pista del Torrevella

Cara i creu per als dos equips catalans en la segona jornada de la Lliga Asobal d'handbol. El Barça Cifec s'ha imposat amb més problemes dels previstos al Keymare Almeria (31-25) en el primer partit de la temporada al Palau Blaugrana. Els blaugranes han fet valer la seva major qualitat individual per sumar la segona victòria en dues jornades disputades. Pitjor li han anat les coses, al Fraikin Granollers, que ha perdut a la pista del BM Torrevella (33-30). Una mala segona meitat ha condemnat els vallesans, que han encaixat la primera derrota de la temporada.

El Barça Cifec ha derrotat amb més dificultats de les previstes el Keymare Almeria per 31-25 en el primer partit de la temporada al Palau Blaugrana. L'actual campió de la Lliga Asobal ha sortit a la pista sense cap dels nous fitxatges en el set inicial però tot i això, els blaugranes han acusat la falta de ritme en els primers minuts. Els dos equips han començat amb molts problemes defensius i l'intercanvi de gols ha estat constant. La bona actuació de David Barrufet sota els pals, amb nou aturades incloent-hi dos penals de tres llançaments, han permès al Barça arribar al descans amb un mínim avantatge de tres gols (15-12).

En l'inici de la segona meitat, el Barça ha augmentat la seva renda fins al 21-16 en el minut 38. Però dues exclusions de Nagy i Vori han permès als visitants tornar a entrar en el partit. Els blaugranes han mantingut la davantera en el marcador gràcies a les accions individuals de les seves estrelles, sobretot d'Íker Romero, que ha acabat com a màxim golejador del partit amb vuit dianes. Tot i patir més del compte, els homes de Xesco Espar sumen dues victòries en dues jornades.

Per la seva banda, el Fraikin Granollers ha encaixat la primera derrota de la temporada a la pista del Torrevella (33-30). Els vallesans, que havien estat els primers líders per la major diferència de gols, han decebut en el primer desplaçament davant d'un rival teòricament inferior. Tot i marxar al descans amb dos gols d'avantatge (14-16), els homes de Manel Montoya han fet una pèssima segona meitat i han vist com els locals capgiraven el marcador. La bona actuació del porter Moyano i l'efectivitat de Pellitero i Valcic, màxims anotadors amb set gols cadascun, han fet que el Torrevella adquirís un avantatge de quatre gols que ja ha estat definitiu.