Handbol

El Barça Cifec derrota l'Almeria i el Fraikin Granollers perd per la mínima contra l'Arrate

El Barça Cifec se'n va de vacances de Nadal amb el títol honorífic de campió d'hivern sota el braç. Els blaugrana han acabat la primera volta de la Lliga Allianz Asobal com l'equip més regular, després de sumar aquest dimecres a la nit la catorzena victòria en quinze jornades. Els de Xesco Espar han superat amb claredat l'Almeria per 33-25. La nota negativa del partit ha estat la lesió del croat Davor Dominikovic, amb un trencament fibril·lar al bessó de la cama dreta i que el farà estar almenys quatre setmanes de baixa. El Fraikin Granollers, per la seva part, ha perdut d'un a casa contra l'Arrate, 24-25.

El Barça CIFEC se'n va de vacances de Nadal amb el títol honorífic de campió d'hivern sota el braç. Amb l'aconseguida contra el Keymare Almeria ja suma 14 victòries en 15 jornades. Els blaugranes són a l'equador de la competició l'equip més regular de l'Asobal, seguit a un punt pel Portland San Antonio, que va guanyar el Ciudad Real, a Pamplona, per 28-27. En el partit del Palau, l'Almeria va oposar resistència en la primera part, però el Barça a poc a poc ha acabat imposant el seu domini. Les parades de Barrufet, els 6 gols de Skrbic i el partidàs dels extrems, Juanín, Zvizej i Tomàs, han noquejat el rival per un clar 33-25. Amb Peric lesionat, el jove porter blaugrana Sergi Catarain, ha tingut uns minuts en la part final. La nota negativa, la lesió de Davor Dominikovic, que estarà 4 setmanes de baixa per un trencament fibril·lar al bessó de la cama dreta. El Fraikin Granollers es menjarà el torró en la part alta de la taula, però amb un cert regust agre per la derrota mínima, a l'Olímpic. Als vallesans se'ls han fos els ploms i l'Arrate s'ha endut el triomf per 24-25, en un emocionant final. Els de Manolo Montoya han començat anant a remolc, i just abans del descans han recuperat la iniciativa. Amb el 19-16 de la segona part, ho donaven tot per dat i beneït, però la truita s'ha acabat girant. Cid amb 7 gols i Cutura amb la diana final s'han convertit en els botxins dels catalans, on Malmagro ha estat, amb 6 gols, el més destacat.