Handbol

El Barça Borges vol fer valer els sis gols d'avantatge davant el Veszprém per accedir a la Final Four

L'últim escull abans de la Final Four de Colònia d'handbol es diu Veszprém. El Barça Borges s'enfronta dissabte al conjunt hongarès en la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions disposat a fer valer els sis gols de renda aconseguits en l'anada (33-27) per certificar la seva classificació. Un avantatge que, malgrat l'ambient hostil que els espera, hauria de ser suficient perquè els blaugrana assolissin el seu objectiu. El Veszprém intentarà, per contra, cohibir el joc dels catalans amb un handbol encara més agressiu del que es va veure al Palau Blaugrana.

Actualitzat
El Montepeller és l'únic equip que ha pogut vèncer al Veszpém Arena en Lliga de Campions. Va ser el 7 de març del 2009 i per un ajustadíssim 22-23. Un solitari precedent que diu molt del poder intimidatori del pavelló hongarès.

I serà aquest, i no cap altre, l'escenari hostil i agressiu que es trobarà el Barça Borges aquest dissabte en la tornada dels quarts de final de la Champions. Amb l'accés a la Final Four de Colònia en joc, els hongaresos buscaran la gesta davant els culers amb el suport incondicional de la seva sorollosa afició i un handbol agressiu i contundent.

Els de Xavi Pascual, doncs, hauran de superar aquests condicionants per fer-se forts, saber aguantar la pressió i aprofitar els sis gols de renda de l'anada. El tècnic blaugrana va donar descans als homes importants en el partit amb l'Arrate (36-27 per als culers) i això més el moment de Rutenka sembla dibuixar un escenari més que idoni perquè els barcelonistes superin l'eliminatòria.
Anar al contingut