Handbol

El Barça Borges suma una victòria còmoda a la pista de l'Arrate (19-33)

El Barça Borges va aconseguir un triomf plàcid a la pista de l'Arrate per 19-33 en la divuitena jornada de l'Asobal. Les últimes derrotes han fet mal, i l'equip de Xavi Pascual va començar el matx amb poc esperit. Però un temps mort de Pasqui va reactivar els jugadors que van fer un parcial favorable d'escàndol (0-13) i van decidir la victòria abans del descans (7-18). Kasper Hvidt va estar estel·lar a la porteria, i Jesper Noddesbo, amb set gols, especialment inspirat en atac. Els blaugranes empaten provisionalment amb el Ciudad Real a la primera plaça de la classificació.

Només s'havien jugat cinc minuts. L'Arrate anava al capdavant, i el Barcelona encara no havia marcat. Xavi Pascual va demanar temps mort i va escridassar els jugadors. La reacció de l'equip va ser fulminant. Va aconseguir anotar un total de tretze gols seguits en poc més d'un quart d'hora, sense encaixar-ne cap. Kasper Hvidt va protagonitzar deu parades de mèrit en aquest primer període. Després el va substituir Barrufet. Una altra dada que cal tenir en compte és que els onze primers gols barcelonistes els han marcat deu jugadors diferents. Es va arribar al descans amb el partit decidit, 7 a 18, i amb el porter Malumbres que només podia somriure després de la golejada encaixada en pocs minuts.

Com toca en aquests casos, segona part de tràmit, amb els dos equips que reserven forces de cara als compromisos continentals del cap de setmana. L'únic inconvenient va ser la lesió de Juanín García. Sense tocar grans coses, el Barça de Xavi Pascual comença a prendre forma.