Handbol

El Barça Borges negocia la incorporació del porter Johan Sjöstrand per omplir el buit que deixa Barrufet

Malgrat que encara queda per disputar la complicada Final Four de Colònia, el Barça Borges ja treballa en la confecció de la plantilla per a la temporada vinent. Mentre les sortides de Garabaya i Barrufet ja són oficials i l'adéu de Mikkel Hansen sembla imminent, el club blaugrana podria tancar en breu el fitxatge del porter Johan Sjöstrand. El suec, internacional amb el seu país i actal jugador del Flensburg alemany, negocia la seva incorporació al Barça Borges. El jugador, de 23 anys, vindria a completar una posició molt ben coberta amb Daniel Saric i Gonzalo Pérez de Vargas.

Actualitzat
Sjöstrand és un porter corpulent -1,95 metres i 93 quilos de pes- format al Skovde tot i que actualment juga al Flensburg, on va arribar el 2009 procedent de l'equip suec. Un any després, el porter podria deixar Alemanya per recalar a Barcelona si fructifiquen les negociacions que manté amb el club català.

Davant la baixa de Barrufet, els blaugranes volen reforçar la porteria i Sjöstrand sembla l'escollit per completar un triplet de garanties al costat de Saric i Pérez de Vargas. El suec, a qui encara li queden dos anys de contracte amb el Flensburg, és el porter titular de la seva selecció i ja ha declarat el seu desig de jugar al club català.

En cas de materialitzar-se el fitxatge, Sjöstrand es convertiria en el quart porter suec en la història del Barcelona després de Tomas Svensson (1995-2002), Mattias Andersson (2001) i Fredrik Ohlander (2002-2004).
Anar al contingut