Handbol

El Barça Borges marxa a Dinamarca per encarar la recta final de la pretemporada

Quan falten dues setmanes pel primer compromís seriós de la temporada, que serà la Lliga dels Pirineus, el Barça Borges marxa aquest dilluns cap a Dinamarca per afrontar la fase final de la seva pretemporada. L'equip, amb Xavi Pascual al capdavant, s'hi estarà només una setmana i hi disputarà tres amistosos abans de tornar a Barcelona i començar a treballar de cara al torneig, però també de cara a la Supercopa d'Espanya, que enfrontarà els blaugranes amb el Ciudad Real el pròxim 6 de setembre.

Actualitzat
El Barça Borges d'handbol viatja dilluns a Dinamarca per completar la seva pretemporada. El renovat equip que dirigeix Xavi Pascual hi jugarà tres partits amistosos (contra l'Skjern, el KIF Holding i el Nords-jalland) i després tornarà cap a Barcelona per afinar el seu joc abans de començar la Lliga dels Pirineus, que enguany es juga a Tortosa el 29 i el 30 d'agost. En semifinals, el Barça Borges jugarà contra l'Handbol Saint Raphael Var francès, mentre que el Fraikin Granollers tindrà com a rival el Nimes de França.

Després, els blaugranes es veuran les cares amb la seva bèstia negre, el Ciudad Real, en la Supercopa d'Espanya. La lliga Asobal començarà el 12 de setembre.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut