El Barça B empata al camp del Còrdova (1-1) i es queda a les portes de sumar el quart triomf seguit

El Barça B ha acabat empatant al camp del Còrdova (1-1), però s'ha quedat a les portes de sumar la quarta victòria consecutiva. Els d'Eusebio Sacristán s'han avançat ben aviat. En el minut 6 de partit, Gerard Deulofeu ha inaugurat el marcador. El Còrdova ha anat trepitjant l'àrea d'Oier, fins que, en el minut 70, ha pogut fer l'empat definitiu amb un gol de Borja García, que, sol dins de l'àrea, ha rematat un refús del porter blaugrana.

Una jugada per la banda dreta de Gerard Deulofeu ha acabat amb el gol del jugador de Riudarenes. Només havien passat sis minuts de joc i els d'Eusebio posaven fil a l'agulla per sumar la quarta victòria consecutiva. Tot i això, el Còrdova ha començat a acostar-se a la porteria d'Oier en el tram final de la primera part, en què ha disposat d'ocasions clares.

No ha estat fins a la represa que la igualatat ha tornat al Nuevo Arcángel. Borja García, sol dins de l'àrea, ha empatat en el minut 70, després d'aprofitar un refús d'Oier. El porter blaugrana ha estat clau per evitar que el conjunt andalús augmentés més encara el marcador. Ens els minuts finals, tots dos equips han tingut oportunitats per endur-se la victòria. Del costat blaugrana, Jonathan Soriano ha tingut la més clara, però el xut ha acabat a fora.