Segona Divisió

El Barça B cau golejat a Balaídos després de completar una segona meitat per oblidar (4-1)

El Barça B ha caigut golejat a Balaídos per 4 a 1 en un partit en què el conjunt d'Eusebio Sacristán ha demostrat una preocupant fragilitat defensiva. I això que el filial blaugrana s'ha avançat en el marcador amb un gol de Kiko Femenía. Però, en la represa, el Celta ha capgirat el resultat de forma contundent. Mario Bermejo ha aprofitat una greu errada d'Armando per fer l'empat a un gol I un d'Orellana i dos més de Iago Aspas han condemnat els barcelonistes a una derrota inapel·lable.

El Barça B s'ha deixat remuntar un gol a favor i ha caigut golejat a Balaídos en una segona part per oblidar. Kiko Femenía ha marcat el 0 a 1 en la primera rematada a porta dels blaugranes. Però els gallecs han continuat dominant en la represa i s'han beneficiat d'una errada d'Armando Lozano per empatar el partit, gràcies a Mario Bermejo, en el minut 53.

A partir d'aquí, el Barça B s'ha ensorrat. Cinc minuts després, una centrada de Mario Bermejo l'ha aprofitat el xilè Orellana per capgirar el marcador, i en el minut 67, Iago Aspas ha aprofitat una assistència d'Orellana per marcar el 3 a 1. Una combinació que s'ha repetit en el 4 a 1, en una jugada en què la defensa barcelonista ha mostrat la seva debilitat. Aquest és el primer cop que el filial blaugrana rep quatre gols aquesta temporada.