Futbol

El Barça arriba a Tailàndia, on dimecres jugarà un amistós en la gira de la pretemporada

El Barça ja és a Tailàndia, on dimecres disputarà un amistós contra la selecció local, que es podrà veure per TV3 a les dues del migdia. L'expedició, procedent de Tel Aviv, ha tingut un vol més llarg del previst, poc més de 10 hores. Ara els jugadors han anat cap a l'hotel i a la tarda hi ha previst un entrenament. Amb el grup viatja Andoni Zubizarreta, que ha confirmat que el Manchester United ja no insistirà més per Cesc Fàbregas.

Actualitzat
El Barça ja és a Tailàndia, on dimecres disputarà un amistós contra la selecció local, que podran veure per TV3 a les dues de la tarda. L'expedició, procedent de Tel Aviv, ha tingut un vol més llarg del previst, poc més de 10 hores. Ara els jugadors han anat cap a l'hotel i a la tarda hi ha previst un entrenament. Amb el grup viatja Andoni Zubizarreta, que ha confirmat que el Manchester United ja no insistirà més per Cesc Fàbregas.

Centenars d'aficionats tailandesos han rebut l'expedició del Barça a la seva arribada a Bangkok en l'inici de la gira asiàtica de pretemporada després de concloure la Gira de la Pau per Israel i Cisjordània. Una banda de música tradicional tailandesa esperava els blaugrana a l'aeroport de Don Mueang, al nord de la capital, on cada jugador ha estat obsequiat amb un collaret de flors a l'arribada des de Tel Aviv.

A Bangkok, el Barça participarà en diversos actes promocionals amb l'Unicef i patrocinadors abans de disputar un partit amistós a la selecció nacional tailandesa a l'estadi Rajamangala dimecres. Tata Martino viatja amb 24 jugadors després de la incorporació dels internacionals espanyols i brasilers que van participar en la Copa Confederacions, inclòs el nou fitxatge, Neymar. Qui no ha viatjat és el capità, Carles Puyol, que es va quedar a Barcelona per seguir amb la recuperació d'un lesió al genoll dret al costat d'Isaac Cuenca i Ibrahim Afellay, també lesionats.

La gira asiàtica conclourà dissabte que ve a Kuala Lumpur amb un segon compromís davant una selecció de jugadors de la Lliga de Malàisia. La gira asiàtica reportarà al club uns ingressos de 6 milions d'euros, segons ha indicat el vicepresident econòmic del Barça, Javier Faus.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut