Futbol

El Barça arriba a Madrid a punt per al clàssic, però amb la baixa de Xavi per un trencament al bíceps femoral

El Barça ja ha arribat a Madrid, però amb una baixa sensible. No hi serà Xavi Hernández, que té un trencament al bíceps femoral de la cuixa dreta i estarà entre 10 i 15 dies de baixa. Per tant, és baixa contra el Reial Madrid i dubte per al decisiu partit de Champions del dia 12 de març contra el Milan. Tampoc han anat a Madrid Montoya, Dos Santos i Abidal, per decisió tècnica. Qui sí que estarà en el partit serà Lionel Messi.

Actualitzat
El Barça ja ha arribat a Madrid, però amb una baixa sensible per jugar aquest dissabte al Bernabéu. No hi serà Xavi Hernández, que té un trencament al bíceps femoral de la cuixa dreta i estarà entre 10 i 15 dies de baixa. Per tant, és baixa contra el Reial Madrid i dubte per al decisiu partit de Champions del dia 12 de març contra el Milan. Tampoc han anat a Madrid Montoya, Dos Santos i Abidal, per decisió tècnica.

Xavi era dubte per al partit contra el Reial Madrid, però després de les proves a les quals s'ha sotmès, finalment causarà baixa per una lesió muscular. En l'últim partit, precisament contra el Reial Madrid en la tornada de les semifinals de la Copa del Rei, va ser substituït en el minut 74 per Thiago Alcántara.

Qui sí que estarà en el partit serà Lionel Messi, que dijous es va perdre l'entrenament per febre, segons ha informat el club. La convocatòria per viatjar a Madrid la formen, doncs, Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Fàbregas, Puyol, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Bartra, Sergio, Pedro, Jordi Alba, Adriano, Song i Tello.

Els blaugranes visiten la casa blanca amb l'avantatge més ampli sobre el Madrid abans d'un clàssic al Bernabéu en tota la història de la competició. Una diferència de 16 punts que treu transcendència al matx. Tot i això, un resultat positiu serviria per recuperar la moral de l'equip abans d'afrontar la tornada de la Champions contra el Milan. Amb la remuntada al cap, els tècnics faran canvis respecte a l'onze de gala que va caure a San Siro i en el clàssic de dimarts.

Aquest dissabte, el Barça pot igualar la seva millor ratxa d'imbatibilitat al Bernabéu en partits de Lliga. Ara suma quatre campanyes consecutives puntuant, tres victòries i un empat, i té a l'abast el rècord de cinc que va començar la temporada 69-70 i que va culminar la 73-74, amb l'històric 0 a 5.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut