Barça

El Barça anuncia una roda de premsa conjunta de Tito i Zubi d'inici de pretemporada i continua sense replicar les paraules de Guardiola

Dilluns arrenca la pretemporada del Barça amb dobles sessions, i aquest dimarts el club ha anunciat una roda de premsa conjunta de l'entrenador Tito Vilanova i el director esportiu Andoni Zubizarreta. Ja fa més de 24 hores de les paraules de Guardiola carregant contra la directiva del Barça, però les seves crítiques encara tenen ressò i de moment no hi hagut cap rèplica oficial del club. L'opinió de Tito Vilanova, que també apareix en les paraules de Guardiola, podria ser la primera des de dins del club.

Actualitzat
  • ANÀLISI
  • Lluís Canut
    Per Lluís Canut
Dilluns arrenca la pretemporada del Barça amb dobles sessions, i aquest dimarts el club ha anunciat una roda de premsa conjunta de l'entrenador Tito Vilanova i el director esportiu Andoni Zubizarreta. Ja fa més de 24 hores de les paraules de Guardiola carregant contra l'actual directiva del Barça, però les seves crítiques encara tenen ressò i de moment no hi hagut cap rèplica oficial del club. L'opinió de Tito Vilanova, que també aparèixe en les paraules de Guardiola, podria ser la primera des de dins del club. Serà aquest dimarts a partir de les 12.30 h. El primer equip de futbol tornarà a l'activitat  amb una jornada dedicada a realitzar les diferents proves mèdiques.

La junta directiva, per la seva banda, vol evitar respondre a les acusacions de Guardiola per no generar un debat que acabi perjudicant el club.  L'única reacció que ha transcendit ha estat a través del vicepresident Jordi Cardoner que en dues entrevistes per parlar dels nous estatuts, ha reconegut que les paraules de Guardiola el van deixar amb la boca oberta i ha negat les acusacions de l'entrenador del Bayern.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut