Lombán marca de penalt, i el filial passa a la final de la Copa Catalunya

El Barça, amb el filial, accedeix a la final de la Copa Catalunya en eliminar el Nàstic (1-0)

El Barça, format íntegrament per jugadors del filial, va aconseguir el bitllet per a la final de la Copa Catalunya. Els d'Eusebio Sacristán van derrotar el Nàstic al Nou Estadi de Tarragona (1-0), amb un gol de penal de Lombán al minut 14. Per tant, els tarragonins vigents campions de la competició no podran reeditar el títol.

El Barça, format íntegrament per jugadors del filial, ha aconseguit el bitllet per a la final de la Copa Catalunya. Els d'Eusebio Sacristán van derrotar el Nàstic al Nou Estadi de Tarragona (1-0), amb un gol de penal de Lombán al minut 14. Per tant, els tarragonins vigents campions de la competició no podran reeditar el títol.

Tot i que la primera part va ser del filial blaugrana, el Nàstic va protagonitzar la primera acció de perill, a través d'Eugeni, però es va trobar amb una bona resposta d'Oier Olazábal. Al minut 13, el col·legiat Sánchez Rico va assenyalar penal sobre Patric Gabarrón. La pena màxima la va transformar Lombán, fent pujar l'1-0. Abans del descans, Joan Román va ser objecte d'una agafada dins l'àrea, tot i que l'àrbitre no va assenyalar penal.

En la segona part, va començar el ball de canvis i el Nàstic va dominar els minuts inicials de la represa . Eugeni va tornar tenir a prop el gol amb una rematada enverinada que Oier va enviar a córner. Gustavo Ledes va tenir l'ocasió més clara del segon temps per marcar el segon gol del Barça B, però el seu xut es va escapar per sobre el travesser.

En l'últim minut, Fran Carbia va tenir el gol de l'empat a les botes amb una rematada alta des de la frontal de l'àrea petita.

Una de les absències destacades del Barça B va ser Gerard Deulofeu, que era a Madrid amb la selecció espanyola sub-20.