Bàsquet

El Barça afronta la semifinal de Copa contra el València Basket amb ànims de revenja

El Barça de bàsquet ja prepara la semifinal de la Copa del Rei d'aquest vespre contra el València Basket, un partit que oferirà en directe Esport3 a partir de les 21.30. Els blaugrana afronten el duel amb ànims de revenja després de perdre fa menys d'una setmana contra el mateix rival a la Fonteta de Sant Lluís en partit corresponent a l'última jornada de la Lliga Endesa. En la primera semifinal s'enfrontaran el Reial Madrid i el CAI de Saragossa.

Actualitzat

Després d'esclafar sense pietat l'Iberostar Tenerife als quarts de final, el Barça de bàsquet ja prepara la semifinal de la Copa del Rei d'aquest vespre contra el València Basket, un partit que oferirà en directe Esport3 a partir de les 21.30. Els blaugrana afronten el duel amb ànims de revenja després de perdre fa menys d'una setmana contra el mateix rival a la Fonteta de Sant Lluís en partit corresponent a l'última jornada de la Lliga Endesa. En la primera semifinal s'enfrontaran el Reial Madrid i el CAI de Saragossa, sorprenent botxí de l'Unicaja de Màlaga, l'equip amfitrió.

En l'últim i recent enfrontament entre tots dos equips, el Barça va desaprofitar un màxim avantatge de 16 punts i va deixar escapar la victòria. Amb la lliçó ben apresa, Xavi Pascual ha avisat els seus homes de la perillositat d'un rival que mai baixa els braços i que té la virtut de saber guanyar en finals molt ajustats. El tècnic blaugrana també ha insistit del potencial dels valencians i ha assegurat que és un equip amb nivell per estar al Top 16 de l'Eurolliga. Perquè això no torni a passar, el capità blaugrana Joan Carles Navarro ha assegurat en les hores prèvies al partit que l'equip té ganes de revenja.

Lishchuk, baixa per lesió

El pivot ucraïnès del València Basket Serhiy Lishchuk serà baixa per lesió per al partit de semifinals d'aquesta nit contra el Barça. Lishchuk es va tornar a ressentir del trencament fibril·lar a l'adductor de la cama dreta, la lesió que li havia tingut de baixa des de finals de desembre durant el transcurs del partit de quarts davant el Laboral Kutxa.
 
El tècnic del València Basket, Velimir Perasovic, va comentar sobre la baixa del jugador, que "és una desgràcia, és un jugador molt important per a nosaltres", però "no podem pensar més que en els jugadors que tenim, que són suficients per donar la cara i jugar bé".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut