Barça

El Barça acorda amb els Mossos fer un nou pla preventiu per reforçar la seguretat al Camp Nou

El Barça s'ha reunit aquest divendres amb responsables dels Mossos d'Esquadra i han acordat fer un nou pla preventiu per reforçar la seguretat. Hi haurà més controls i però des de la directiva confien en la comprensió del soci.

Actualitzat
El Barça s'ha reunit aquest divendres amb responsables dels Mossos d'Esquadra i han acordat fer un nou pla preventiu per reforçar la seguretat. En els pròxims partits hi haurà més controls en els accessos a l'estadi blaugrana però des de la directiva confien en la comprensió del soci per les molèsties que puguin ocasionar les noves mesures.

En aquesta mateixa reunió també s'ha informat que les càmeres de l'Estadi encara no han pogut identificar la persona o persones que van fer el llançament de la bengala tot i que des dels Mossos s'ha recordat que el Camp Nou és un dels estadis més segurs malgrat aquest últim incident aïllat.

Vilarrubí: "Això no pot tornar a passar"

El Barça es posa a disposició dels Mossos d'Esquadra
per evitar nous incidents al Camp Nou amb els seguidors radicals de l'equip blaugrana. La bengala llançada durant el partit de Copa contra el Reial Madrid ha posat en guàrdia la directiva, que es compromet a prendre noves mesures.

Així ho ha confirmat el vicepresident institucional del Barça Carles Vilarrubí a "Els matins de TV3", on ha assegurat que s'han de posar els mecanismes necessaris perquè no tornin a entrar bengales a l'Estadi després de l'incident en l'últim clàssic de Copa al Camp Nou.

"El que ens diguin els Mossos d'Esquadra ho haurem de complir. Crec que ho estem complint perquè la voluntat és aquesta i ho estem fent però això no pot tornar a passar", ha admès Vilarrubí, que ha insistit en el perill que pot provocar una bengala si impacta en algun aficionat, sobretot en el cas dels nens.

Vilarrubí també ha parlat de l'estat de salut de Tito Vilanova i ha confirmat que el tècnic blaugrana tornarà a reincorporar-se a l'abril. "Tito segueix bé, tornarà a l'abril. La prioritat seva no és esportiva. No podem referir-nos-hi en el dia a dia del club. Està animat, amb ganes de tornar a entrenar i esperem que es recuperi del tot", ha explicat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut