Barça

El Barça acceptarà l'oferta del Chelsea per traspassar Cesc Fàbregas

El F. C. Barcelona ha acceptat l'oferta del Chelsea per Cesc Fàbregas. L'acord entre el club blaugrana i l'anglès ja és total. El Barça ingressarà 33 milions d'euros més variables pel traspàs del migcampista a l'equip londinenc que entrena José Mourinho.

Actualitzat

El F. C. Barcelona ha acceptat l'oferta del Chelsea per Cesc Fàbregas. L'acord entre el club blaugrana i l'anglès ja és total i, per tant, es confirmen els insistents rumors arran de la indiscreta conversa entre Gerard Piqué i Vicente del Bosque. El Barça ingressarà 33 milions d'euros més variables pel traspàs del migcampista a l'equip londinenc que entrena José Mourinho.

Fàbregas tornaria a Londres després de tres temporades al Camp Nou en què no ha aconseguit convèncer als aficionats blaugranes amb el seu joc. Com a blaugrana ha disputat 151 partits en els que ha marcat 42 gols, i ha sumat al seu palmarès una Lliga, una Copa del Rei, dues Supercopes d'Espanya i un Mundial de Clubs. El seu club d'origen abans d'arribar al Barça, l'Arsenal en el que va estar durant vuit temporades, té una opció de tanteig però no sembla que vulgui exercir-la.

L'arribada de Cesc a l'equip londinenc vindria avalada per un company de la selecció espanyola, Fernando Torres. El jugador del Chelsea ha dit d'ell que "és una mena de jugador que l'equip no té ara mateix. Coneix la Premier League, ens pot aportar joc, possessió, i gols si se sent protagonista. Pot ser un líder, como ho va ser a l'Arsenal".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut