Barcelona

El 40% dels militants d'UPyD a Catalunya es dóna de baixa de cop

El 40% dels militants a Catalunya del partit Unió, Progrés i Democràcia, de Rosa Díez, han decidit donar-se de baixa de cop. Els afiliats que marxen acusen Rosa Díez de no tenir-los en compte per res i diuen que només es fa el que decideix la direcció. El partit, que a Catalunya havia tingut uns 200 militants, ha perdut força els ultims mesos, i ara s'enfronta a la fugida de cop el 40% dels afiliats que encara hi quedaven, sobretot de Barcelona i poblacions del voltant.

Actualitzat
El portaveu d'aquest grup, Juan Peran, ha resumit a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació per què han decidit plegar: "Nosaltres considerem que els principals responsables del que passa a UPyD és Rosa Díez. Rosa Díez i Carlos Martínez Gorriarán en són els principals responsables. En aquest partit no es mou res sense que aquests dos personatges ho decideixin. I aleshores en aquest partit no hi ha cap tipus de llibertat".

Peran no descarta crear una plataforma ciutadana. Una part d'aquests afiliats que ara pleguen abans havien militat a Ciutadans.
Anar al contingut