Imatge de la redacció del 3cat24.cat.
Imatge de la redacció del 3cat24.cat.
Barcelona

El 3cat24 fa una cobertura especial de la manifestació contra la sentència del Constitucional

El 3cat24 ha activat un ampli dispositiu per cobrir la manifestació d'aquest dissabte convocada per Òmnium Cultural en senyal de rebuig a la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut de Catalunya. Actualització minut a minut des de la redacció, presència "in situ" a través del Twitter, seguiment a la xarxa... són algunes de les accions que durà a terme el portal informatiu de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio amb motiu de la manifestació.

Actualitzat
La redacció d'aquest portal estarà atenta a tota la informació que generi la manifestació per publicar-la immediatament a través de les notícies i d'un minut a minut.

A banda, tres redactors es desplaçaran al centre de Barcelona per subministrar textos, fotos i vídeos a través del Twitter del 3cat24. Igualment estarem atents al que es produeixi a través de la xarxa al voltant de l'esdeveniment.

Els usuaris del 3cat24 també podran seguir en directe els programes especials que han preparat el canal 3/24 i Catalunya Informació. L'emissió, que es podrà seguir simultàniament per TV3 i el 3/24 a partir de les 18.00, la conduiran Ariadna Oltra i Joan Carles Peris, amb la col·laboració dels diferents equips dels Serveis Informatius desplegats al llarg del recorregut de la manifestació.

Per la seva banda, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació emetran simultàniament un programa especial conduït pels periodistes Kilian Sebrià i Carme Clèries des de les cinc de la tarda, una hora abans que comenci la manifestació,fins al final de l'acte.

La feina dels professionals d'aquest portal es complementarà amb les vostres aportacions, les dels usuaris. Per això us demanem que ens feu arribar fotografies i vídeos de la manifestació.

Anar al contingut