El 2019 tindrà un tercer sorteig de La Grossa per Sant Joan o la Diada

La Grossa de Cap d'Any dobla el preu del bitllet i els premis

RedaccióActualitzat

El director de Loteria de Catalunya ha avançat que el 2019 llançaran un nou sorteig de La Grossa per Sant Joan o la Diada.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Jaume Torrabadella, director de Loteria de Catalunya, ha explicat que l'èxit de vendes i la consolidació del sorteig han fet que es plantegin reinventar-se amb un de nou.

" Està tan consolidada que l'any 2019 farem un tercer sorteig per Sant Joan o l'Onze de Setembre. Estem mirant quina data ens pot encaixar més. És un tema de comercialització, i no només de significació."

 

Dos mesos i mig abans del sorteig s'han triplicat les reserves de participacions i les vendes online. Torrabadella assegura que la situació política està beneficiant de ple Loteria de Catalunya, amb un augment de vendes generalitzat, i s'ha mostrat convençut que superaran els resultats rècord de l'any passat.

"Aquest any volem vendre un 20% més que l'any passat, que ja va ser el nostre any rècord quant a la Grossa. Volem superar amb escreix el que vam fer l'any passat. I, sincerament, creiem que ho aconseguirem. Estem bastant a la vora, tots els indicadors ens porten a pensar que estarem molt a la vora, i possiblement per sobre."

 

Notícia relacionada: L'anunci de La Grossa 2017

 

La sisena edició de la Grossa de Cap d'Any doblarà premis i el preu del bitllet, que passa de 5 a 10 euros.

Anar al contingut