4 de 9 amb folre i pilar de la Colla Vella de Valls
4 de 9 amb folre i pilar de la Colla Vella de Valls
Vilafranca del Penedès

La Vella de Valls, gran protagonista de Sant Fèlix amb un 4 de 9 sense folre

La colla de Vilafranca descarrega un 3 de 10 i la Joves de Valls, un 2 de 8

RedaccióActualitzat

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha destacat durant la diada castellera de Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès. Els rosats han signat la jornada descarregant el seu fidel 4 de 9 sense folre, el 4 de 9 amb folre i agulla, i el primer pilar de 8 de la seva temporada.

Han carregat la torre de 8 neta, que feia dies que es preveia que seria la construcció protagonista de la jornada perquè les quatre colles participants la duien al programa.

La Vella i els Castellers de Vilafranca l'han aconseguit coronar, mentre que la Joves de Valls ha estat l'única colla que l'ha descarregat en una diada on Minyons s'ha quedat a les portes de fer-ne l'aleta.

Els Verds han exhibit l'únic castell de 10 de la diada, descarregant el 3 de 10 amb folre i manilles, mentre que el 4 s'ha convertit en una fita impossible després d'un primer peu desmuntat i un segon intent esfondrat.
 

Primera ronda
 

Els Minyons de Terrassa han obert plaça a Sant Fèlix amb un intent de 2 de 8 sense folre. Els malves son l'unica colla de les participants que encara no l'havia carregat i avui tampoc han pogut. Han caigut quan pujaven l'acotxador i l'enxaneta.

Tot seguit de la llenya dels Minyons, la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha aconseguit descarregar un castell de màxima dificultat, el 4 de 9 sense folre. Han desmuntat un primer intent, però després l'han carregat i descarregat.

 

 

Immediatament després, la Colla Joves Xiquets de Valls ho ha fet, ha descarregat el 2 de 8 sense folre:

 

 

Els Castellers de Vilafranca han descarregat el 3 de 10 amb folre i manilles. És el segon cop que ho aconsegueixen aquesta temporada.

 

 

Segona ronda
 

Els Minyons de Terrassa han començat la segona ronda carregant el 2 de 9 amb folre i manilles

La Colla Vella ha carregat el 2 de 8 sense folre.

La colla Joves Xiquets de Valls aconsegueix carregar el 5 de 9 amb folre.

Els verds tanquen la segona ronda carregant el seu primer 2 de 8 sense folre de l'any. És el quart intent d'aquesta construcció d'aquesta Diada de Sant Fèlix.


Tercera ronda
 

 

 

Els Minyons han obert l'última ronda de la diada de Sant Fèlix recuperant-se amb el 4 de 9 amb folre. L'han descarregat amb una molt bona feina del folre.

La Colla Vella de Valls ha intentat el 4 de 10 amb folre i manilles, però ha desmuntat apunt de setens. Els moviments a folre i manilles eren constants.
 

 

La Colla Joves ha descarregat el 3 de 9 amb folre.

I Vilafranca ha intentat dos cops sense èxit el 4 de 10 amb folre i manilles.


Quarta ronda
 

 

En quarta ronda, i tancant el seu Sant Fèlix, els Minyons han descarregat el 9 de 8. Ha estat una construcció molt treballada i controlada.
 

 

La Vella ha descarregat el 4 de 9 amb folre, amb pilar. En un primer moment l'ha començat a desmuntar, pero ha tornat a tirar amunt i l'ha descarregat.
 

 

La Joves ha estat la primera colla en acabar a Sant Fèlix. Ha tancat una gran actuació amb el pilar de 6.
 

 

Vilafranca no se n'ha sortit amb el 4 de 10 amb folre i manilles. A la quarta ronda ho ha intentat per tercer cop en aquesta diada, però el castell s'ha enfonsat quan s'incorporava el pis de setenes.
 

 

La colla Vella ha acabat la seva actuació - la millor actuació que s'ha vist a la plaça - amb un pilar de 8 amb folre i manilles.

Els de Vilafranca, que han acabat pràcticament sols i extenuats a plaça, han finalitzat amb un intent desmuntat del 4 de 9 amb folre.


 

ARXIVAT A:
Castellers
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut