Els àudios més escoltats
Els àudios més escoltats

El 155, Dastis, el govern empresonat i Puigdemont a Bèlgica, el més escoltat el 2017

RedaccióActualitzat

1. Irene Rigau revela una carta de Josep Rull: "Ens van arribar a posar grillons"

54,128 reproduccions

L'exconsellera llegeix a la tertúlia del "Catalunya Vespre" la carta que li ha enviat Josep Rull, on li explica el tracte rebut en el trasllat a la presó.

 


2. Puigdemont des de Bèlgica: "Europa no es pot permetre tenir tot un govern a la presó o a l'exili"

31,791 reproduccions

Mònica Terribas i un equip d'"El matí de Catalunya Ràdio" es van desplaçar fins a Bèlgica i van entrevistar el president Carles Puigdemont i els consellers, cessats segons el govern espanyol, que són a Brussel·les. És la primera entrevista que concedien a un mitjà des que es van traslladar a Bèlgica.

 


3. Sala i Martín alerta que el 155 pot crear més incertesa econòmica

24,478 reproduccions

L'economista i professor de la Universitat Colúmbia advertia a "El matí de Catalunya Ràdio" que si s'aplicava a l'article 155 de la Constitució i això causaria revoltes socials i vagues indefinides, l'economia catalana i l'espanyola podien col·lapsar. Sala i Martín explica les 4 o 5 raons que poden haver portat gairebé 700 empreses a traslladar la seva seu social fora de Catalunya.

 


4. Un coronel confirma el pla de guerra psicològica de l'Estat per evitar la independència de Catalunya

20,285 reproduccions

Amadeo Martínez Inglés, oficial de l'exèrcit espanyol durant més de quaranta anys, revela que l'Estat va amenaçar amb violència i morts als carrers si els catalans impulsaven una Declaració Unilateral d'Independència.

Aquest coronel assegura que les amenaces a les quals es referien Marta Rovira i Carles Puigdemont formen part d'un operatiu secret de guerra psicològica per atemorir els dirigents sobiranistes i el poble català.

 

 

5. Arrimadas: "Si soc presidenta, manaré jo"

18,363 reproduccions

Les enquestes apuntaven un destacat creixement de Ciutadans, però la seva cap de llista no se n'acabava de refiar perquè "hi ha vot ocult i molts indecisos", deia. L'oferta d'Inés Arrimadas a l'independentisme català passava pel "respecte, dir la veritat i polítiques socials", i es presentava com "el partit del pacte, no ens costa cedir una mica".

 


6. Major Trapero: "Uns posen flors als cotxes dels Mossos, d'altres merda"

13,008 reproduccions

L'aleshores major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, es queixava de les crítiques que es llançaven contra els Mossos d'Esquadra des d'alguns mitjans de comunicació sobre la gestió de la investigació dels atemptats de Barcelona i Cambrils, i va recordar que mentre "uns posen flors als cotxes dels Mossos, d'altres hi posen merda".

 

 


7. Romeva: "Durant el trasllat a la presó ens van humiliar, hi havia voluntat d'atemorir"

11,207 reproduccions

El conseller cessat pel govern espanyol Raül Romeva va concedir la primera entrevista després de passar 32 dies a la presó d'Estremera. En aquesta conversa amb Mònica Terribas, Romeva explicava que en el trasllat de l'Audiència Nacional a la presó, el dijous 2 de novembre, hi va haver voluntat d'atemorir i humiliar per part dels cossos policials.

 

 

8. El ministre Dastis assegura que l'espanyol està discriminat a les escoles públiques catalanes

10,562 reproduccions

El ministre d'Exteriors espanyol deia en una entrevista a la cadena francesa CNews que el castellà pateix repressió a Catalunya. El periodista li pregunta si és cert que a les escoles es pot aprendre anglès, francès i català però no espanyol, i Alfonso Dastis respon que així és, malgrat la sorpresa de l'entrevistador.

 


9. Junqueras: "El govern espanyol ha pressionat perquè Banc Sabadell i CaixaBank treguin la seu de Catalunya"

10,108 reproduccions

Entrevista a Oriol Junqueras després de saber que Banc Sabadell i CaixaBank mourien les seus fiscals fora de Catalunya, i abans del ple del Parlament que havia de fer efectius els resultats del referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre.

 

 

10. L'home de groc desmenteix que sigui un agent infiltrat

9,793 reproduccions

Les xarxes socials van jugar una mala passada al barceloní Pep Escobedo, a qui van acusar de ser un agent infiltrat a la manifestació de Barcelona durant l'"aturada de país" el 3 d'octubre. L'home, que és nutricionista, es va posar en contacte amb el "Catalunya migdia" per desmentir-ho i explicar com havien anat els fets. Escobedo tenia por de quedar estigmatitzat per la ràpida viralització del vídeo.

 

 

 

ARXIVAT A:
324mésvist 2017Mésvist 2017
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut