Eleccions 10N a TV3 i Catalunya Ràdio: sondeig, pactòmetre i els gràfics a l'instant

RedaccióActualitzat

La programació especial per les eleccions generals d'aquest diumenge a TV3 i Catalunya Ràdio arrencarà a les 9.00 a TV3 i el 3/24, amb un especial informatiu: "E19: Les votacions". A Catalunya Ràdio començaran el seguiment de la jornada electoral al programa "El suplement", de Roger Escapa.

 

 

TV3 i 3/24: "E19: Especial eleccions"

A partir de les 18.50, començarà la gran aposta informativa de TV3, "E19: Especial eleccions", presentat conjuntament per Toni Cruanyes i Lídia Heredia, al plató 1, i per Carles Prats i Raquel Sans, al plató virtual. Pere Bosch serà l'encarregat de seguir les xarxes socials durant la nit electoral. Hi haurà connexions amb les seus electorals de tots els partits i el Centre de Dades.

El plató 1 es convertirà en l'escenari que integra dades i gràfics de realitat augmentada a l'entorn físic i amb la taula que facilita el debat entre els diferents participants i ajuda l'espectador a veure més clarament la interrelació entre tots.

 

 

El plató virtual per a la realitat augmentada, ampli i lluminós, permetrà a l'espectador viure una nit electoral espectacular a TV3. Un "ascensor" connecta els pisos de Catalunya i Espanya en un "edifici" on es mostren les dades directament en l'hemicicle del Congrés dels Diputats i del Senat.

Al programa especial de la nit electoral, hi participaran Berta Barbet, Montserrat Nebreda, Jordi Muñoz, Jordi Pons, Ernesto Ekaizer, Víctor Lapuente, Sònia Andolz i Mar Aguilera.

A partir de les 20.00, el programa farà públiques les dades del sondeig elaborat per l'empresa GAD-3, una enquesta telefònica "tracking-poll" feta al llarg de la campanya electoral a gairebé 15.000 electors de tot l'Estat, 1.800 a Catalunya.

 

 

A la segona part del programa se seguiran totes les reaccions i entrevistaran els principals candidats. Joan Puigcercós, Gemma Ubasart, Fernando Carrera, Mireia Boya, Francesc Vallès, Jordi Cuminal, Marisa Xandri i Anna López analitzaran els resultats de les eleccions.

 

 

A més, tant els telenotícies com el 3/24 faran un ampli seguiment durant tota la jornada electoral del que estigui passant en cada moment. El canal de notícies emetrà en llengua de signes les principals franges informatives.

 

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació: "Especial Eleccions 2019"

A la ràdio, sis hores de programa electoral, des de les 19.00 fins a la 1.00, amb Òscar Fernández i Laura Rosel, per seguir l'actualitat des del tancament dels col·legis electorals.

 

 

El programa analitzarà la jornada i el recompte de resultats en dues taules de politòlegs i analistes i connectarà amb les seus dels partits polítics per recollir les reaccions dels líders i candidats de les diverses formacions a mesura que avanci la nit.

La nit electoral tindrà també la contracrònica en directe des de les seus electorals de l'equip de l'"APM?" -Xavi Cazorla, Joel Díaz i Ernest Codina-, d'Empar Moliner i d'Albert Montilla, del programa "Estat de Gràcia", i Gerard Jubany, dels programes "Tot gira" i "El suplement".

 

324.cat: la informació a l'instant

Els usuaris podran seguir tota la informació de la jornada electoral a l'instant, amb un sol clic, especialment des del mòbil.

Tindrem un minut a minut des de primera hora del matí i fins a altes hores de la matinada. Farem un desplegament de mapes i gràfics per municipis, províncies i comunitats autònomes que s'aniran actualitzant al segon.

 

 

Els usuaris podran jugar amb el Pactòmetre de TV3 i Catalunya Ràdio per intentar saber qui pactarà amb qui per investir un president.

Evidentment, els usuaris podran rebre tota aquesta informació a través de les alertes de l'aplicació del 324 i a les xarxes socials com Instagram, Twitter i Facebook.

ARXIVAT A:
Eleccions generals 2019-10N
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut