Mans Concept, Little Creative Factory, Antonio Miró i Lebor Gabala, el guanyadors del 080 Barcelona Fashion
Mans Concept, Little Creative Factory, Antonio Miró i Lebor Gabala, el guanyadors del 080 Barcelona Fashion
Barcelona

El 080 premia el talent emergent i la trajectòria de les marques

Mans Concept, Antonio Miró, Little Creative Factory i Lebor Gabala són els guanyadors de la passarel·la Barcelona Fashion

Actualitzat

Els quatre dies de moda 080 Barcelona Fashion al recinte modernista de Sant Pau han acabat aquest dijous al vespre amb l'entrega dels premis en tres conceptes: al millor dissenyador emergent, a la millor col·lecció i el premi Modacc.

El premi al millor dissenyador emergent ha estat per a Mans Concept, una marca de moda nascuda el 2017, creada per Jaime Álvarez i que és la tercera vegada que guanya aquest reconeixement.

El jurat ha valorat l'ús de colors i teixits diferents en una col·lecció que és tot un viatge sensorial a l'Índia.

Mans Concept ha presentat una col·lecció per a home que aposta per color, les referències orgàniques i les flors amb teixits brodats i femenins.

Mans Concept

El premi a la millor col·lecció ha estat compartit per dues marques: Antonio Miró, que aquest any celebra el 40è aniversari de la firma, i també per a Little Creative Factory, una habitual de la passarel·la amb la seva proposta de moda infantil però que ha estat la primera vegada en aquest 080 que ha presentat una col·lecció de dona.

Antonio Miró ha treballat sobre la foscor i el negre una col·lecció plena de detalls, sensualitat i sexualitat amb peces fetes amb pell, poliuretà, sedes, tul, llanes fredes i draps de caixmir.

Antonio Miró

Little Creative Factory ha portat a la 080 peces fetes a mà en cotó, tela i neoprè: roba de treball, davantals, pantalons de peto, faldilles romàntiques, jaquetes ajustades... Els colors, colors camel i ocre combinats amb crema i negre.

Little Creative Factory

I en una edició que aquest any ha volgut potenciar sobretot el vessant més internacional i més exportador del sector de la moda, el Premi Modacc a la millor col·lecció de marca amb projecció internacional ha estat per a Lebor Gabala, un reconeixement a aquesta firma amb més de vint anys de trajectòria i que amb els seus dissenys atemporals i de punt s'ha fet un lloc en el mercat nacional i internacional.

Lebor Gabala ha presentat una col·lecció boho-chic, plena de brodats i referències folk i ètniques. Els seus models barregen elements masculins i femenins. Amb clares referències als anys 70, fa servir estampats retro, la seva col·lecció expressa, sobretot, l'alegria de viure.

Lebor Gabala

 

ARXIVAT A:
Moda
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut