El Primavera Sound tanca la 19a edició amb més de 220.000 assistents (Toni Rosado)

El Primavera Sound 2019 en imatges

La llista d'actuacions memorables és llarguíssima i fer-ne una tria al gust de tothom, impossible, però us fem un repàs de les principals actuacions del Primavera amb les fotos de Toni Rosado

RedaccióActualitzat

Un Primavera de rècord. El Primavera Sound ha tornat a superar-se: 220.000 persones han passat pel festival, 63.000 de les quals van anar dissabte al Parc del Fòrum en la jornada més multitudinària de la història del festival.

Són xifres que queden lluny dels 7.700 assistents de la primera edició, el 2001, quan es feia al Poble Espanyol. Els números d'aquest any són de vertigen: 295 artistes, 331 actuacions i 22 escenaris.

 

 

 

Però més enllà de les xifres, aquesta edició serà recordada perquè per primer cop un artista català ha estat cap de cartell. Rosalía ha rebut un bany de masses a casa, amb James Blake com a convidat estrella.

 

 

 

 

Dijous és el dia que el festival va començar "oficialment", amb les jornades completes. En destaquen les actuacions d'Erykah Badu, Christine and The Queens i FKA Twigs.

 

 

 

 

Divendres, Tame ImpalaJanelle MonáeSuedeRobyn, entre d'altres, van brillar damunt l'escenari.

 

 

 

 

 

I dissabte, a part de Rosalía, les 63.000 persones que van anar al Parc del Fòrum van gaudir de la música de Jarvis CokerStereolabJ BalvinFrank Carter and the Rattlesnakes, entre d'altres.

 

 

 

 

 


Una edició que ja té el punt de mira en l'any 2020, quan el Primavera Sound celebrarà el 20è aniversari estrenant una edició a Los Angeles, Califòrnia.

 

ARXIVAT A:
Primavera SoundRosalía
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut