El president de Súmate, Eduardo Reyes
El president de Súmate, Eduardo Reyes
Barcelona

Eduardo Reyes, de Súmate, es perfila com el número 6 de la llista de CDC, ERC i les entitats sobiranistes

La cara visible de Súmate es convertiria en el quart independent de la candidatura, després de Raül Romeva, Carme Forcadell i Muriel Casals

Actualitzat

El president de Súmate, Eduardo Reyes, apunta al número sis de la llista sobiranista de Convergència, Esquerra i les entitats sobiranistes en les eleccions al Parlament del 27 de setembre. En declaracions a TV3, Reyes ha explicat que, tot i que molta gent l'està felicitant, ningú li ha confirmat que ocupi aquesta posició.

"Segurament aniré a la llista, però no puc dir en quin lloc perquè no ho sé", ha dit la cara visible de Súmate al final de l'assemblea de l'AMI a la qual ha assistit. Malgrat això, ha dit que la posició a la llista "és el que menys em preocupa".

Si finalment es confirma, Reyes aniria en un lloc de rellevància, just darrere del president de la Generalitat, Artur Mas, i el líder d'Esquerra, Oriol Junqueras. D'aquesta manera, el president de Súmate es convertiria en el quart independent de la candidatura, després de Raül Romeva, Carme Forcadell i Muriel Casals.

Súmate és una associació fundada per catalans castellanoparlants, amb arrels fora de Catalunya i que aposten per la independència.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut