Barcelona

Eduardo es retira de la cursa per presidir ERC a Barcelona mentre que Amorós apunta a la reelecció

Esquerra Republicana escull qui ha de ser el nou president regional de la formació a Barcelona. La batalla pel control d'ERC en aquesta zona té, però, un candidat menys: Jordi Eduardo, del sector pròxim a Josep-Lluís Carod-Rovira, ha decidit finalment retirar-se de la cursa. Si no hi ha sorpreses d'última hora, tot fa preveure que serà reelegit l'actual president del partit a Barcelona, Oriol Amorós, també afí a Carod-Rovira. Amorós té dos rivals: Rut Carandell, dels crítics, i Xavier Florensa, el candidat de Joan Puigcercós. Si guanya, s'ha compromès a integrar totes les sensibilitats a la futura direcció del partit. Les urnes han tancat a les 10 de la nit.

Actualitzat
Eduardo, que és qui va recollir menys avals de la militància, ha explicat a Catalunya Ràdio / Catalunya Informació que es retira davant la impossibilitat de consensuar una candidatura unitària que trenqui la dinàmica dels sectors dins del partit. Eduardo ha fet una crida al vot en blanc.

Els 1.500 militants que ERC té a la capital catalana triaran a les urnes el pròxim president del partit a Barcelona. Dissabte, en el congrés, es votarà la futura direcció de la federació barcelonina.
Anar al contingut