Futbol

Edgardo Bauza, el seleccionador de l'"albiceleste", critica el FC Barcelona per no cuidar prou Messi

La lesió de Messi el deixa fora dels dos partits classificatoris pel Mundial de Rússia que l'Argentina ha de disputar contra el Perú i l'Uruguai

Actualitzat

El comunicat oficial del FC Barcelona de després del Barça-Atlètic de Madrid d'aquest dimecres anunciava que Leo Messi estaria unes 3 setmanes de baixa. Per tant, no s'espera el seu retorn fins a mitjans d'octubre, si evoluciona segons el que han previst els serveis mèdics del club.

La selecció de l'Argentina té dos compromisos de classificació per al Mundial de Rússia 2018: el 6 d'octubre, contra el Perú, i l'11, contra el Paraguai, dins aquest període de baixa. El tècnic de l'"albiceleste", Edgardo Bauza, s'ha mostrat molt crític amb el Barça. "Ens demanen que cuidem Messi, però ells no el cuiden gaire. Ell vol jugar tots els partits i no vol que el canviïn, però per això hi són els mèdics i el director tècnic, per avaluar", ha dit el tècnic a Fox Sports.

Bauza volia parlar amb el jugador abans de prendre una decisió sobre la seva convocatòria: "Encara no he parlat amb Messi, suposo que ho faré aquesta tarda. Si es confirma aquest diagnòstic, no el faré venir. Messi està pràcticament descartat. Si és un trencament d'adductors, tres setmanes és poc temps".

Finalment, el tècnic argentí ha optat per desconvocar Messi de cara als partits contra el Perú i el Paraguai. Segons ha informat la Federació Argentina en un comunicat, "el director tècnic Edgardo Bauza juntament amb el cos mèdic de la selecció ha decidit alliberar Leo Messi de la convocatòria per la lesió muscular que va patir en el partit que el FC Barcelona va jugar contra l'Atlètic de Madrid".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut