Fórmula 1

Ecclestone diu que els equips no estan preocupats per la seva seguretat en el Gran Premi de Bahrain

Bernie Ecclestone, patró de la Fórmula 1, ha declarat que els equips que competeixen al mundial "no estan preocupats" per la seva seguretat en el pròxim Gran Premi de Bahrain, que va ser suspès l'any passat per la inestabilitat política a la zona.

Actualitzat
Ecclestone s'ha expressat d'aquesta manera a la BBC, en contraposició a informacions que afirmaven que els equips temien per la seva seguretat i no desitjaven que es disputés el Gran Premi de Bahrain, el quart del calendari, després del de la Xina, que es corre aquest cap de setmana a Xangai. "Cap equip m'ha manifestat la seva preocupació, més aviat el contrari"; ha explicat

El Gran Premi de Bahrain ja va haver de ser suspès l'any passat a causa de les revoltes internes en aquest país. Ecclestone sí que ha admès que "potser no" haurien de "renovar el contracte amb vista a l'any que ve".

"No depèn de mi decidir si seguim endavant o no amb el previst. Depèn de la gent de Bahrain. Amb data d'avui, no han decidit cancel·lar la prova, així que presumiblement tot està conforme", ha indicat Ecclestone. "Un dels equips va enviar-hi una persona recentment. I jo he parlat amb ells avui, precisament. I m'han dit que tot està perfecte, que no hi ha cap problema. Han estat al circuit. Han estat en tots els llocs de Bahrain. I estan molt contents ", ha afirmat Ecclestone.

Així doncs, a poc més de deu dies per la disputa del G. P. de Bahrain, sembla que no perilla.
Anar al contingut