Fórmula 1

Ecclestone deixa en mans del príncep hereu de Bahrain la disputa del primer Gran Premi de la temporada

Bernie Ecclestone, el patró de la Fórmula 1, ha anunciat avui que serà el príncep hereu de Bahrain qui decidirà si es faran, en aquell país, els entrenaments i el Gran Premi que hi estan programats. Segons Ecclestone, no hi ha ningú més ben situat que el futur monarca per saber què passarà. A l'espera del que s'acabi decidint, s'ha confirmat que, en cas que no es pogués celebrar la primera cursa de la temporada a Bahrain, es descarta traslladar la competició a un altre lloc, però en la mateixa data, perquè no hi hauria temps per organitzar-ho. Es preveu la possibilitat que s'ajorni la prova i que es faci en aquest país del golf Pèrsic un cop la situació política es normalitzi.

Actualitzat
Rosberg, el més ràpid en la tercera jornada d'entrenaments a Montmeló

L'alemany Nico Rosberg (Mercedes GP) ha acabat la tercera jornada d'entrenaments al Circuit de Catalunya com el pilot més ràpid amb un crono d'1.23.168 després de completar un total de 92 voltes. Amb el seu millor temps, Rosberg ha rebaixat les millors marques que va obtenir ahir el vigent campió del món, el també alemany Sebastian Vettel, que amb el seu Red Bull ha tornat a superar els màxims rivals. Els monoplaces han pogut competir en la tanda de la tarda sobre un asfalt completament sec, gràcies en part al lleu sol que ha aparegut després d'una matinal amb el cel tapat i amb la pista mullada per la pluja d'ahir a la nit.

Mentre el Ferrari de Fernando Alonso apuntava bones maneres en les dues jornades anteriors, tot i que va patir un problema mecànic sense conseqüències, el seu company Felipe Massa ha tingut una actuació discreta. El brasiler ha sortit dues vegades del traçat al matí i només ha pogut fer el desè millor temps d'un total de 14 pilots.

En la jornada matinal, l'anglès Lewis Hamilton (McLaren) havia estat el més ràpid, un fet anecdòtic, ja que la majoria del temps els monoplaces han estat rodant sobre mullat. El britànic ha estat finalment tercer, només superat per Rosberg i Vitaly Petrov, segon al volant d'un Lotus Renault.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut