Fórmula 1

Ecclestone arriba a Xangai i descarta la suspensió del Gran Premi de Bahrain

Al circuit de Xangai s'està parlant més de la cursa que s'ha de fer a Bahrain la setmana que ve que no dels entrenaments del Gran Premi de la Xina, que es fan la pròxima matinada, en directe per Esport3 a partir de les 4 de la matinada. En principi, semblava que la prova de l'emirat perillava, però el patró de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, n'ha descartat la suspensió.

Actualitzat
El Gran Premi de la Xina, un país on no ha arrelat encara la F1, és un dels més invisibles de la història. A Xangai, ningú parla del que passarà aquest cap de setmana, sinó del que passarà la setmana que ve a Bahrain, o del que no passarà, de si el gran premi es farà o no.

Ecclestone ho té clar
 
Els equips volen que sigui la Federació Internacional qui decideixi, però de moment, res de res. Dissabte s'espera que el president, Jean Todt, digui alguna cosa. Qui ja ha arribat és l'amo del circ, Bernie Ecclestone. "La cursa continua en el calendari i l'única que ens pot demanar que no es faci és l'Autoritat Nacional de l'Esport de Bahrain. No crec que la gent d'aquell país tingui res en contra de la F1, ni dels equips, ni dels periodistes", ha sentenciat el magnat britànic.

Des de Bahrain, els organitzadors diuen que tot s'està exagerant massa. El cas és que ningú confirma res oficialment, i tot es basa en sensacions. I la generalitzada, ara mateix, és que hi haurà gran premi. Pedro de la Rosa ha reconegut a TV3 que la sensació de les escuderies és que el gran premi es disputarà, mentre que Fernando Alonso s'ha mostrat disposat a fer el que la FIA cregui més convenient.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut