Josep Antoni Duran i Lleida ha assistit aquest dissabte al consell nacional d'UDC. (Foto: ACN)
Josep Antoni Duran i Lleida ha assistit aquest dissabte al consell nacional d'UDC. (Foto: ACN)
Barcelona

Duran insta Rajoy a regular el dret de vaga per evitar que vagi contra l'interès general

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran Lleida, reitera el seu suport a la reforma, crida els sindicats a la reflexió i rellança també un altre debat: el de la necessitat o no de regular el dret de vaga. Considera que les aturades o manifestacions no poden anar contra l'interès general.

RedaccióActualitzat
La situació econòmica i principalment la reforma laboral ha centrat bona part del consell nacional que Unió Democràtica ha celebrat aquest dissabte. Una reforma laboral que Duran diu que ens acosta a Europa i que està convençut que, si no a curt termini, a mig termini crearà ocupació.

El líder d'Unió creu que els sindicats s'equivoquen, tot i que respecta les mobilitzacions convocades.

El Consell Nacional d'Unió també ha defensat la necessitat de regular el dret de vaga, un dret que segons Duran no pot anar contra l'interès general. Duran es referia a la vaga que hi ha convocada pels treballadors dels transports metropolitans coincidint amb el Congrés de Telefonia Mòbil.

Aquest consell nacional també ha aprovat la celebració del Congrés ordinari del partit. Serà el 12 i 13 de maig a Sitges, i Duran ja ha anunciat que es presentarà a la reelecció. Probablement serà l'única candidatura.

Anar al contingut