Una dona i un home moren en l'incendi d'un pis a Vilassar de Mar

Els bombers han evacuat una quarantena de persones del mateix bloc d'habitatges, que ja poden tornar a casa després de les comprovacions tècniques

Actualitzat

Una dona i un home han mort aquest matí en un incendi en un habitatge a Vilassar de Mar. El foc s'ha originat al setè pis d'un edifici del complex residencial Vicor poc abans de les 7 del matí. De dins de l'habitatge es podia veure foc a l'interior i gran quantitat de fum que en sortia des del balcó.

Fins allà s'han desplaçat diverses unitats dels bombers de la Generalitat i Mossos que investiguen les causes de l'incendi en què hi han perdut la vida un matrimoni d'edat avançada, segons els bombers. Quan hi han arribat, les dues persones ja estaven mortes.

Segons els veïns, hi hauria hagut una explosió prèvia a l'incendi. Un fet que els Bombers ni confirmen ni descarten, perquè quan hi han arribat el foc ja cremava. Es dona el cas que la dona, amb un estat de salut fràgil, rebia tractament a casa amb una bombona d'oxígen.

Els bombers ja han pogut extingir el foc a les 11:43 del matí i hi han treballat amb 16 dotacions. Les flames s'han estès per alguns tendals de la façana. Un cop revisats la resta d'habitatges de l'edifici -de 10 plantes- s'han evacuat una quarantena de persones dels pisos inferiors a l'afectat.

Dues persones moren en l'incendi d'un pis a Vilassar de Mar
El foc s'ha originat abans de les set del matí

En un primer moment també s'han confinat els veïns de les plantes superiors.

A mitja tarda, els bombers han permès als veïns evacuats tornar a casa, després que s'ha comprovat que l'incendi no ha afectat l'estructura de l'edifici. 

 

Hi treballen 16 dotacions dels Bombers
ARXIVAT A:
Incendis
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut