Ribera d'Ondara

Dues persones moren a l'A-2 a Ribera d'Ondara i eleven a sis les morts en 24 hores

RedaccióActualitzat

Dues morts més les últimes hores a les carreteres catalanes confirmen la tendència negativa pel que fa a les víctimes mortals en accidents de trànsit. En els últims dies han mort 14 persones, que eleven la xifra total d'aquest any fins als 128.

L'últim accident ha passat aquests dilluns al matí a l'A-2 a la Ribera d'Ondara, on s'han vist implicats dos camions i una furgoneta amb el resultat de dues persones mortes.

 

 

Segons informen els Mossos d'Esquadra, l'avís de l'accident s'ha rebut poc després de dos quarts de cinc de la matinada. Segons sembla, al voral de la carretera hi havia un camió avariat i la furgoneta de reparació que l'assistia. Un altre camió no els ha vist i els ha envestit.

Ha mort el mecànic i el conductor del camió avariat. Un segon conductor auxiliar d'aquest camió ha resultat ferit i traslladat a l'Hospital d'Igualada.
 

 

L'accident ha provocat cues:

 

 


A dos quarts de dotze del migdia s'han acabat de retirar de la via els dos camions i la furgoneta.


El pitjor accident d'aquest cap de setmana va ser a la Noguera
 

Va passar a primera hora del matí d'aques diumenge a la C-12, entre Balaguer i Os de Balaguer.  Dos germans i la parella d'un d'ells, d'entre 23 i 30 anys, van morir quan tornaven d'una festa major i hi ha un noi i una noia de 16 anys ingressats a l'UCI.

L'altre accident aquest diumenge va ser a la tarda, a l'Alt Urgell, on van xocar tres cotxes: hi va morir un conductor i 4 persones més van quedar ferides.

Els Mossos d'Esquadra adverteixen que molts accidents es produeixen el cap de setmana.

Des de l'1 de gener, 128 persones han mort en accidents a Catalunya, 34 més que en el mateix període de l'any passat. 

Les principals causes, segons els Mossos, són velocitat, distraccions i alcohol. Tot plegat preocupa, i molt, les autoritats de Trànsit.

Qualifiquen la situació d'emergència i avisen que seran implacables amb les conductes de risc. La presència policial a les carreteres s'ha intensificat les últimes setmanes, amb més controls i més sancions.

El govern català insta l'executiu espanyol a endurir les sancions per determinades infraccions, com conduir fent servir el mòbil o sota els efectes de l'acohol o les drogues.

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitat
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut