Balaguer

Dues persones desallotjades en ensorrar-se part de casa seva a Balaguer a causa de la pluja

Els bombers van haver de rescatar diverses persones atrapades dins dels seus vehicles

RedaccióActualitzat

Dues persones han passat la nit fora de casa després que s'ensorrés una part de casa seva per la forta tempesta que va caure aquest divendres al vespre a Balaguer, la capital de la Noguera.

L'aiguat va començar cap a les vuit del vespre i es van acumular més de 71 litres per metre quadrat.

L'alcalde, Jordi Ignasi Vidal, ha explicat que les afectacions més importants es van registrar al centre històric, als carrers que hi ha al voltant de la plaça Mercadal, amb baixos inundats i cotxes arrossegats per la força de l'aigua, que també va arrencar llambordes dels carrers.

L'ensorrament parcial de l'habitatge del carrer la Creu no va provocar ferits, però les dues persones que hi viuen van ser reallotjades en un pis del consistori per a casos d'emergència.

 


            
L'Ajuntament de Balaguer ha de valorar aquest dissabte si hi ha hagut danys en equipaments municipals, sobretot la piscina coberta i els pavellons esportius i firals, que també es van inundar.

Algunes poblacions del Segrià també van recollir fortes precipitacions, com Seròs, Aitona o Massalcoreig. A Seròs també es van inundar baixos i els bombers van haver de treure l'aigua acumulada al moll de càrrega d'una empresa de fruita.

A més, es van haver de rescatar diverses persones que havien quedat atrapades amb els seus cotxes en camins inundats. En aquesta zona la collita de la fruita dolça ja ha acabat, però caldrà veure si la pedra que va caure va provocar danys als arbres.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut