Guissona

Dues persones ateses i disset veïns desallotjats per un incendi en un pis de Guissona

L'incendi, originat en un pis en obres buit, ha causat l'ensorrament d'un envà interior, sense afectar l'estructura, i a les 9 han pogut tornar els veïns a les seves cases sense que hi hagi hagut ferits.

RedaccióActualitzat
Dues persones han hagut de ser ateses i disset veïns han estat desallotjats per un incendi aquest matí en un pis de Guissona (Segarra), segons han informat els Bombers de la Generalitat.

El foc s'ha declarat cap a les set del matí en un habitatge situat al carrer Gueto de la localitat. Es tracta d'un pis en obres en un edifici de quatre plantes. En el moment de l'incendi no hi havia cap persona a dins.

Fins al lloc, s'hi han desplaçat vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat, que al voltant de dos quarts de nou del matí ja han controlat el foc. Les flames han fet caure algun envà interior, però no hi ha hagut cap afectació en l'estructura de l'edifici.

Com a mesura preventiva s'han desallotjat cinc pisos de l'edifici, un total de disset persones, que, poc abans de les nou del matí, ja han pogut tornar a casa seva. Cap persona ha resultat ferida a conseqüència de l'incendi, però els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques han atès dues persones al mateix lloc dels fets.

Els Bombers també han desallotjat aquest dilluns quinze veïns de dos edificis de Santa Margarida de Montbui com a mesura preventiva per una fuita de gas.

L'incident, al carrer Còrdova, no ha causat ferits i s'ha solucionat després de localitzar la fuita, reparar-la i ventilar l'edifici.
Anar al contingut