Dues manifestacions contràries a Sant Boi
Dues manifestacions contràries a Sant Boi

Dues manifestacions contràries a Sant Boi entre els que volen que s'hi allotgin policies i els que no

Defensa ha condicionat l'antiga caserna militar on es podrien allotjar els policies que han hagut de marxat dels hotels de Reus i Pineda.

RedaccióActualitzat

Una concentració favorable a la presència de policies i guàrdies civils a Sant Boi de Llobregat i una manifestació oposada han coincidit aquest dijous als voltants de la caserna militar, que s'està condicionant per si acaba allotjant els agents desplaçats a Catalunya pel referèndum.

Els agents que han marxat de Pineda i Reus podrien venir a Sant Boi de Llobregat. Defensa ha condicionat l'antiga caserna militar de la població per poder-hi allotjar els policies.

Els Mossos d'Esquadra han muntat un dispositiu al carrer Claris amb furgonetes antidisturbis i tanques per mantenir les dues mobilitzacions amb una separació d'uns 100 metres.

Concentració en contra d'allotjar els policies

La manifestació convocada pel Comitè de Defensa del Referèndum de Sant Boi ha començat sobre les 19.30 a la plaça de l'Ajuntament. Unes 300 persones han anat fins a la caserna. Amb clavells a la mà i en rigorós silenci protestaven pacíficament davant de la possibilitat que s'hi puguin allotjar agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil.

A l'inici de la marxa, una portaveu s'ha dirigit els presents afirmant: "La caserna és una vergonya per a tots, i més ara que l'han habilitat per acollir les forces d'ocupació. Els volem fora de la ciutat. Ells vénen a fer la guerra".

 

Concentració a favor d'allotjar els policies

D'altra banda, grups favorables a la presència policial han convocat una concentració a les 20 hores davant la caserna, a la qual han acudit també unes 300 persones amb banderes d'Espanya i cridant 'A por ellos' i 'Puigdemont, a la presó'.

 

 

 

 

Anar al contingut