Washington

Dues dones acusen Donald Trump de fer-los petons i tocaments a la força

Trump ha negat les acusacions i ha dit que tot plegat forma part d'un complot politicomediàtic internacional

RedaccióActualitzat

Noves acusacions d'abusos sexuals contra Donald Trump. A les últimes hores, dues dones més han denunciat l'actual candidat republicà a la Casa Blanca per haver-les petonejat a la força o per haver-los fet tocaments sense el seu consentiment.

Una d'elles ha comparegut acompanyada de la seva advocada, ha explicat que l'any 2007 Trump la va grapejar en un hotel a Beberly Hills. És una exconcursant d'un programa de televisió que presentava el mateix magnat.

L'altra de les denunciats assegura que Trump la va assetjar en un concert de Ray Charles. Assegura que va decidir explicar el seu cas quan Trump va afirmar que mai havia assetjat cap dona.

Amb ella ja són cinc les dones que han denunciat els abusos de Trump.

"Víctima d'un complot"

Donald Trump ha negat les acusacions i ha dit que tot plegat forma part d'un complot politicomediàtic internacional.

En un míting a Carolina del Nord, el candidat republicà no s'ha limitat a reiterar que les acusacions d'aquestes dones són totalment inventades i que ni tan sols les coneix.

Trump ha acudit a la retòrica patriòtica i ha acusat "The New York Times" de ser un agent dels interessos del magnat mexicà de les comunicacions Carlos Slim i de conspirar per alterar el resultat de les eleccions amb una campanya de mentides.

VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut