Mònica i Claudia López, les dues germanes perdudes a la selva

Dues dones argentines es perden a la selva i el seu missatge de socors es fa viral

Claudia i Mónica, de 62 i 67 anys, fan un vídeo relatant, amb humor i sense perdre la calma, que han hagut de dormir en un arbre

Actualitzat

Dues germanes argentines, de 62 i 67 anys, van enviar un peculiar missatge de socors des de la selva tucumana, on s'havien perdut. Sortosament la història va acabar bé, i les dues intrèpides àvies van ser rescatades. El seu missatge, però, es va fer viral per la seva particular manera d'explicar la situació... això sí, sense perdre ni l'humor ni la calma.

 

 

Excursió a la cascada

Un divendres, les dues germanes, Mónica i Claudia López, van llogar un cotxe i van anar d'excursió per veure una cascada a la selva tucumana, però en tornar es van perdre pel bosc i van acabar dormint penjades d'un arbre. L'endemà al matí van decidir donar l'alerta i amb aquest vídeo esperar que algú les vingués a rescatar.

Tot i ser una demanda de socors, el seu to no sembla gaire urgent: "Els volem explicar una història. Son les 8 i 20 del matí i estem en mig d'aquest formosíssim bosc... des d'ahir a les 2 de la tarda."

I rient van fent que sí amb el cap i res fa pensar que la situació és massa greu, tret que han hagut de passar la nit al bosc.

"Hem dormit al bosc", diu una; "a la selva tucumana", afegeix l'altra, "penjades en dos arbres!", concreta la primera.

En cap moment no semblen massa preocupades i continuen el relat de com es van perdre amb humor i amb expressions argentines intraduïbles.

"Vam arribar bé, ens vam fer les fotos i bla, bla, bla... i quan vam sortir no sabem què vam fer 'Y nos fuimos a la reverenda concha de la Lora', 'no tenemos la más puta idea de como mierda salir' i no sabeu les coses que hem passat."

El relat va "in crescendo" i expliquen no només que han passat la nit en un arbre sinó que tenen esgarrinxades per tot arreu, que tenen molt fred, fins que el missatge és clar:

"Així que nois, Deu vulgui que algú envïi aquest meravellós missatge i ens vingui a rescatar perquè volem tornar"

Amb tot, sembla que les dues àvies no els ha desagradat del tot l'experiència quan una d'elles diu:

"Agraïdes que haguem passat el què hem passat, perquè ho hem passat bé..."

Però l'altra la talla dient: "...però ja està, ja està..." i l'altra afegeix: "No cal que ho repetim."

 

Dues nits i uns bescuits

Finalment les dues dones van passar dues nits perdudes al bosc. El fill d'una d'elles va donar l'alerta a última hora del diumenge. Policia, bombers i agents forestals van iniciar l'operatiu de cerca.

Les entranyables Mónica i la Claudia van sobreviure a base de mig paquet de bescuits de pa de pessic i l'aigua que duien per fer mate. Al bosc, els seus telèfons no tenien cobertura, i només els van servir per il·luminar-se durant la nit i per fer aquest vídeo que van intentar enviar per veure si algú el rebia.

Precisament, el senyal dels mòbils va servir per localitzar-les i trobar el seu cotxe. Més tard les van trobar, sanes i estàlvies, a la zona de la cascada del riu Noque, a 5 quilòmetres de l'entrada del camí que no havien pogut tornar a trobar.

ARXIVAT A:
Viral
Anar al contingut