Valls

Duel casteller en la Diada de Santa Úrsula, que guanya la Colla Joves Xiquets de Valls

La cita era a la plaça del Blat en motiu de la Fira de Santa Úrsula, una diada perquè les dues colles vallenques, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls, s'enfrontin i llueixin a casa. I només tres setmanes després de la lluita que van mantenir les dues colles per la segona plaça al concurs de Tarragona, que al final va ser per als Joves Xiquets. Igual que la jornada d'avui, en què la Joves ha vençut un cop més i ha demostrat el bon estat de forma aquesta temporada.

Actualitzat
La Vella de Valls, en la tanda de recuperació de la primera ronda, ha carregat el tres de nou amb folre. A la segona ronda, han descarregat una torre de vuit amb folre. I a la tercera, han descarregat sense problemes un quatre de vuit i també un pilar de cinc.

La Joves de Valls ha començat descarregant el tres de nou amb folre. A la segona ronda han carregat un cinc de nou amb folre, l'únic castell de gamma extra de la jornada. La Joves ha acabat la tercera ronda descarregant un quatre de nou amb folre que ha fet esclatar la plaça. Finalment, ha descarregat dos pilars de cinc.
 
Tot i l'inici d'any que va tenir la Colla Joves Xiquets de Valls, la temporada ha estat rodona i han pogut superar la Vella de Valls tant a Vilafranca per Sant Fèlix, al concurs de Tarragona, i a la Diada de Santa Úrsula.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut