Barça

Douglas Costa té un debut discret amb el Barça a Màlaga i acaba sent substituït per Adriano

Douglas Costa ha fet un discret debut amb la samarreta del Barça. El lateral brasiler ha estat la gran sorpresa de l'onze titular de Luis Enrique al camp del Màlaga, però ha tingut una actuació bastant fluixa i ha acabat sent substituït per Adriano

Actualitzat

Douglas Costa ha tingut un discret debut amb la samarreta del Barça. El lateral brasiler ha estat la gran sorpresa de l'onze titular de Luis Enrique al camp del Màlaga, però ha tingut una actuació bastant fluixa i ha acabat sent substituït per Adriano.

Amb la baixa d'Alves per lesió i de Martín Montoya per decisió tècnica, Luis Enrique ha fet debutar Douglas. Tot i que no ha tingut problemes defensius, el brasiler no ha aportat profunditat ofensiva per la banda dreta i ha abusat de la passada cap enrere. Poc atrevit en atac, l'últim fitxatge del Barça per a aquesta temporada tampoc no ha estat encertat en les seves centrades i imprecís en algunes accions.

A la segona part, Douglas ha vist una targeta groga per una clara falta sobre Luis Alberto i ha acabat sent substituït per Adriano al minut 73. Sense ser ni molt menys el culpable del mal partit del Barça, Douglas haurà de millorar molt el rendiment si vol competir amb Alves i Montoya per ser el lateral dret titular.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut