Dotze escolars pateixen una intoxicació alimentària en una casa de colònies de Mieres
Quatre dels infants han hagut de ser traslladats fins a l'Hospital Josep Trueta de Girona (ACN)

Dotze escolars pateixen una intoxicació alimentària en una casa de colònies de Mieres

La majoria tenien símptomes lleus, com vòmits i dolor abdominal, i quatre han hagut de ser traslladats a l'hospital, però ja els han donat l'alta

RedaccióActualitzat

L'Agència de Salut Pública de Catalunya investiga l'origen del malestar que ha afectat dotze escolars en una casa de colònies de Mieres, a la Garrotxa.

Els afectats són part d'un grup de 42 infants de Sant Sadurní d'Anoia i passaven uns dies a la casa de colònies. Els nens i les nenes estaven acompanyats de setze adults, que eren mestres i personal de la casa.

Aquest dimecres a la matinada, els afectats s'han començat a trobar malament, amb símptomes com vòmits, dolor abdominal i, alguns d'ells, febre i diarrea.

La hipòtesi de l'Agència de Salut Pública és que els infants han patit una intoxicació alimentària. Quatre escolars han hagut de ser traslladats fins a l'Hospital Josep Trueta de Girona tot i que, segons s'ha informat des del centre escolar, ja els han donat l'alta.

El cas el porten els tècnics de l'ASPCAT de Girona i el Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de Salut Pública a Barcelona Sud.

 

ARXIVAT A:
Salut
Anar al contingut