Detenen dotze joves per un robatori violent amb arma blanca a tres menors a Barcelona
Dos agents dels Mossos d'Esquadra emmanillant una persona (Mossos)

Dotze detinguts per un robatori violent a tres menors a Barcelona

Els arrestats haurien apallissat i robat a les víctimes i haurien fugit del lloc dels fets

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut dotze joves, set dels quals menors d'edat, per un robatori violent a tres menors al carrer Badajoz del barri del Poblenou de Barcelona. Els fets van tenir lloc diumenge passat cap a les tres de la matinada.

Segons expliquen els Mossos, van rebre un avís a les tres de la matinada d'un robatori perpetrat per un grup de joves molt violents.

Les víctimes els van explicar que estaven asseguts al carrer quan un grup de joves que no coneixien els van increpar sense cap motiu i un d'ells va donar una puntada de peu al cap a una de les víctimes i li van robar el mòbil.

Segons el mateix relat, un amic de la noia colpejada els va recriminar l'agressió i diversos nois el van llançar a terra i li van donar cops de puny, de peu i un cop al cap amb una ampolla, moment en el qual li van sostreure la cartera.

L'altre amic de les víctimes va intentar impedir les agressions i també li van robar la motxilla, expliquen, i afegeixen que un dels agressors va exhibir una arma blanca.

La descripció de les víctimes i de testimonis va permetre als Mossos localitzar els presumptes autors i detenir -los

Del total de detinguts, nou són homes i tres dones; set menors i cinc tenen entre 18 i 20 anys. Un dels majors d'edat té un antecedent per furt i un altre tres antecedents per robatoris violents. En l'agressió, també hauria participat una menor inimputable, que va ser entregada als seus pares.
   

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut