Zoido, durant un acte commemoratiu de la Guàrdia Civil a Cadis (EFE)
Zoido, durant un acte commemoratiu de la Guàrdia Civil a Cadis (EFE)
Madrid

Dos secretaris d'estat rebran els guàrdies civils amb fills a Sant Andreu de la Barca

La reunió serà amb els agents a la delegació del govern espanyol a Catalunya

RedaccióActualitzat

Una representació del govern espanyol es reunirà amb els guàrdies civils pares dels alumnes de l'IES El Palau de Sant Andreu de la Barca que, presumptament, van ser humiliats per nou professors de l'institut.

La reunió ha estat impulsada pel ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, després que la Fiscalia de Delictes d'Odi ha acusat els nou professors del centre.

A la trobada, que serà el 8 de maig, hi assistiran el secretari d'estat de Seguretat, José Antonio Nieto, i el secretari d'estat d'Educació, Marcial Marín.

Tots dos es desplaçaran fins a Catalunya per reunir-se amb aquest grup de pares a la delegació del govern espanyol a Catalunya. Ho anunciat el mateix ministre a Twitter:

 

L'objectiu de la trobada és, en paraules del ministeri, mostrar-los el seu suport per una actitud que qualifiquen de "sectària, antidemocràtica i impròpia d'un centre educatiu".

L'anunci s'ha fet públic el mateix dia que un miler de persones s'han concentrat davant l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en defensa dels investigats.

Al mateix temps, el Departament d'Ensenyament ha remarcat que dona suport "a tots els professors" del sistema educatiu, ha subratllat que el cas de l'Institut El Palau està obert i ha demanat que es pugui treballar "amb total normalitat com ha passat en aquests últims set mesos."

 

ARXIVAT A:
Procés catalàReferèndum 1-OSant Andreu de la BarcaGuàrdia Civil
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut