L'agressió va passar a la cantonada del carrer Garcilaso i Olesa, a la Sagrera
Barcelona

Dos nois denuncien una agressió racista al barri de la Sagrera de Barcelona

Un dels nois està en observació a l'hospital per una fractura cranial a causa de les puntades de peu que va rebre i que el van deixar inconscient a terra

Actualitzat

Un jove ha denunciat que dimarts va ser víctima d'una agressió racista juntament amb un altre noi al carrer Garcilaso, al barri de la Sagrera de Barcelona. El noi va caure a terra i l'agressor li va donar cops de puny i puntades de peu fins que el va deixar inconscient. El jove encara està ingressat en observació per una fractura cranial a l'Hospital de Sant Pau.

Els fets van passat dimarts a les 3 de la tarda a la cantonada dels carrers Garcilaso amb Olesa. El germà de l'agredit explica com van anar els fets, segons la versió dels dos joves.

"Anaven pel carrer Garcilaso a la zona de la Sagrera, i anaven a entrar al banc a treure diners del caixer. Va passar l'individu aquest, just al costat d'ells parlant per telèfon, es van mirar, els va preguntar: què mireu? La típica provocació de "Què mireu? No mirem res". Els va començar a colpejar. Va començar l'home a donar-los cops de puny.

"Li va donar a l'amic i es va escapar. El meu germà també es va intentar escapar perquè van veure que no podien perquè és un home corpulent i fort. El meu germà va relliscar i estant a terra va començar a donar-li puntades de peu al cap.

 

Said Houms, germà del noi víctima de l'agressió

L'amic, veient això va tornar i li va donar una empenta per darrere perquè s'apartés d'ell. Va perseguir l'amic que el va distreure i es va escapar. El meu germà va quedar a terra inconscient. "

"La gent va trucar a l'ambulància i va estar inconscient fins que va arribar a l'hospital pràcticament."

La víctima, de 18 anys, continua ingressat a l'hospital de Sant Pau en observació a causa d'una fractura cranial que li va fer sagnar l'orella. L'altre noi agredit té ferides lleus a la cara i un llavi partit pel cop de puny que va rebre.

Els Mossos investiguen els fets i si poden constituir un delicte xenòfob o d'odi. L'agressor ja ha estat identificat com un home fort, gran, i corpulent que freqüenta un gimnàs del barri, encara que no ha estat detingut.

Aquest dijous a la tarda s'ha convocat una concentració de rebuig al lloc dels fets.

ARXIVAT A:
Delicte d'odiRacismeXenofòbia
Anar al contingut