L'helicòpter del SEM ha traslladat el menor ferit a l'hospital Joan XXIII de Tarragona
L'helicòpter del SEM ha traslladat el menor ferit a l'hospital Joan XXIII de Tarragona

Dos homes i un menor moren en ofegar-se a la platja dels Capellans de Salou

De les tres víctimes, dos son pare i fill, i s'han ofegat quan s'estava fent el canvi de bandera groga a vermella

Redacció/AgènciesActualitzat

Tres ofegaments en una mateixa platja aquest dijous a Salou. Dos homes, de 60 i 46 anys, i un noi de 15 anys han mort després d'ofegar-se a la platja dels Capellans de la localitat.

Els socorristes han anat al lloc dels fets i han tret tres persones de l'aigua. Tot i els intents de reanimació, tant per part dels socorristes com del Sistema d'Emergències Mèdiques, els dos adults han mort. El menor va estar traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on ha mort aquesta matinada.

L'home de 46 anys i el noi de 15 eren pare i fill. Es desconeix si tenien algun tipus de parentiu amb el tercer ofegat, un home de 60 anys. En el moment de l'ofegament, s'estava fent el canvi de bandera groga a vermella pel vent de mestral.

El 112 ha rebut l'avís cap a dos quarts de quatre de la tarda, quan els socorristes de la platja han vist un grup de banyistes amb problemes dins l'aigua, a la zona de les roques.


El SEM ha desplaçat a la platja dels Capellans sis unitats terrestres, un vehicle de comandament i un helicòpter medicalitzat. El SEM també ha activat l'equip de psicòlegs.

Els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació per aclarir els fets i s'han fet càrrec de les diligències. La policia local de Salou ha anat fins a la zona per desallotjar la platja i permetre l'aterratge de l'helicòpter.

Amb aquestes tres víctimes mortals, ja són 20 les persones que han mort ofegades a les platges catalanes aquest estiu.

Diversos efectius del SEM, inclòs l'helicòpter medicalitzat, s'han desplaçat a la platja dels Capellans de Salou
Diversos efectius del SEM, inclòs l'helicòpter medicalitzat, s'han desplaçat a la platja dels Capellans de Salou (Moisès Serra/CCMA)

 

 

Anar al contingut