Dos morts en un xoc entre dos camions a l'AP-7, a Vilafranca del Penedès
Accident entre dos camions a l'AP-7 (@equipviari)

Un accident amb 2 morts a l'AP-7 a Vilafranca del Penedès provoca cues de fins a 11 km

L'AP-7 ha estat tallada fins al migdia a Vilafranca del Penedès pel xoc de dos camions en direcció a Barcelona i el trànsit s'ha desviat per l'N-340

RedacccióActualitzat

Els dos ocupants d'un camió han mort en xocar contra un altre a la cua d'una retenció provocada per un tercer camió accidentat prèviament a l'AP-7, a l'altura de Vilafranca del Penedès, en direcció a Barcelona. Els dos accidents han matingut tallada la via fins al migdia i el trànsit s'ha desviat per l'N-340.

 

Per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut un encalç entre dos camions que es trobaven a la cua d'una retenció provocada per un accident anterior que restringia la via i en el qual s'ha vist implicat un únic vehicle pesant. El sinistre ha tingut lloc al punt quilomètric 198, a Vilafranca del Penedès.

A conseqüència de la col·lisió han mort els dos ocupants d'un dels camions, de matrícula polonesa. Pel que fa al primer camió accidentat, que ha quedat bolcat a la via, els seus dos ocupants han resultat ferits menys greus.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 03.47. Arran de la incidència, s'han activat deu patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques.

L'AP-7 ha estat tallada a Vilafranca del Penedès en direcció a Barcelona fins a les 12 del migdia i hi ha retencions d'uns 11 km en aquest tram. El trànsit s'ha desviat per la sortida 30 de l'autopista Vilafranca Sud cap a l'N-340.

Amb aquestes víctimes, ja són 142 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut