Terrassa

Dos morts a trets al barri de Roc Blanc de Terrassa

Les dues víctimes eren de Geòrgia i tot apunta a una revenja

Actualitzat

Dues persones han mort a conseqüència d'un tiroteig en un habitatge del barri de Roc Blanc de Terrassa. Els Mossos d'Esquadra busquen l'autor o els autors del doble assassinat. La causa podria ser una revenja entre organitzacions criminals de l'Europa de l'Est.

Els fets han passat poc abans de la mitjanit. Els cossos dels dos homes eren traslladats del domicili on se'ls ha localitzat, al carrer de Nàpols de Terrassa, a l'Institut de Medicina Legal per practicar-los l'autòpsia. Els Mossos els han trobat al voltant de les sis de la tarda, després de rebre un avís en el qual s'alertava de trets al barri del Roc Blanc.

Els dos homes morts eren de Geòrgia i almenys un dels dos feia cinc anys que vivia al barri amb la seva dona i la filla, que estan de vacances al seu país d'origen. Segons les primeres informacions, quan va passar el tiroteig hi havia tres homes més al domicili que haurien resultat il·lesos, a més de l'agressor o agressors, que van aconseguir fugir.

Alguns veïns asseguren que, abans dels trets, s'han sentit crits i una forta discussió. Els Mossos d'Esquadra mantenen l'habitatge acordonat i busquen pel municipi els autors de l'acció.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut