Detingut un camioner per l'accident de l'AP-7 en què han mort tres persones

L'accident ha tingut lloc a l'altura de Barberà del Vallès i ha provocat cues quilomètriques

Actualitzat

Tres persones han mort aquest dilluns a la tarda en un accident de trànsit a l'autopista AP-7 en què s'han vist implicats quatre turismes i un camió.

El conductor del camió ha estat detingut com a presumpte autor de tres homicidis imprudents. Els fets han passat al punt quilomètric 148, a l'altura de Barberà del Vallès. Com a conseqüència de l'accident, un dels turismes s'ha incendiat.

Les víctimes mortals són el conductor del turisme incendiat i els dos passatgers posteriors d'un dels altres turismes. A més, hi ha 10 persones ferides de diversa consideració, que han estat traslladats a diversos hospitals: una en estat crític, al Parc Taulí de Sabadell; una en estat greu, a la Mútua de Terrassa; sis menys greus, al Parc Taulí, a l'hospital de Terrassa i a la Mutua de Terrassa; i un lleu al CUAP Sant Fèlix de Sabadell. A més, una persona ha rebut l'alta in situ.

Com a conseqüència de l'accident es van fer cues que van arribar als 13 quilòmetres a l'AP-7 entre Montornès i Barberà, en sentit Tarragona. L'autopista es va haver de tallar durant quasi una hora en sentit Tarragona. També hi va haver cues en sentit nord, que van arribar als 7 quilòmetres.

Les retencions també van afectar la C-17, a Parets, amb 4 quilòmetres de cua fins a l'enllaç amb l'AP-7.


Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'accident pocs minuts abans de les tres. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i 13 ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquestes tres víctimes mortals, ja són 11 les persones que han mort el 2022 en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Vista aèria de l'accident múltiple a l'AP-7, que ha provocat quilòmetres de retencions (ACN)
ARXIVAT A:
Trànsit
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut