Camp on ha caigut l'ultralleuger
L'ultralleuger accidentat ha caigut en una sèquia després d'incendiar-se
Torregrossa

Dos morts en l'accident d'un ultralleuger que s'ha estavellat a Torregrossa

L'ultralleuger s'ha estavellat quan intentava enlairar-se des de l'aeròdrom de Mollerussa i s'ha incendiat

RedaccióActualitzat

Un ultralleuger s'ha estavellat aquest matí a la serra de Mollerussa, a tocar de Torregrossa. Segons informen els Bombers de la Generalitat, els dos ocupants de l'aparell han mort. L'ultralleuger s'ha estavellat quan faltaven deu minuts per a les 11 del matí i s'ha incendiat a tocar de l'aeròdrom de Mollerussa.

Segons han informat fonts de l'aeròdrom, l'accident ha passat just quan l'aparell intentava enlairar-se. Per causes que s'han d'investigar, l'ultralleuger no ha aconseguit enlairar-se, ha impactat contra un ametller i finalment ha caigut a una sèquia. A conseqüència de l'impacte, l'aparell s'ha incendiat.

Els dos ocupants de l'ultralleuger han mort a l'acte. El pilot, un veí de Lleida de 59 anys, tenia 13 anys d'experiència en vol, mentre que l'acompanyant, un home de 62 anys de Barcelona, feia un mes que s'havia tret la llicència. Pel que fa a l'aparell, fonts de l'aeròdrom de Mollerussa han explicat que tenia set anys i que tot just fa un mes li havien canviat el motor. Segons les mateixes fonts, tota la documentació de l'aparell estava en regla.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre vehicles dels bombers i diverses dotacions dels Mossos i del Sistema d'Emergències Mèdiques. La Direcció General de Protecció Civil ha activat el Pla Aerocat.

L'aeròdrom de Mollerussa va començar la seva activitat als anys noranta i aquest és el primer accident mortal que s'hi ha registrat.

 

Anar al contingut