Un dels vehicles del xoc frontal a Torrent (ACN/Gerard Vilà)

Dos morts en dos accidents de trànsit a Torrent i a Bell-lloc d'Urgell

Els Mossos han detingut un conductor de Torrent per anar begut i un implicat en l'accident de Bell-lloc que ha fugit

Actualitzat

Un conductor ha mort en un xoc frontal a la C-66 a Torrent, al Baix Empordà, minuts abans de les set del matí d'aquest diumenge. Un turisme ha envaït el carril contrari i ha xocat contra un altre, en una zona coneguda com els revolts de Torrent.

L'altre conductor, un veí de la Bisbal d'Empordà de 37 anys, ha donat positiu en la prova d'alcoholèmia, amb un resultat de 0,46 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat.

Quan l'han donat d'alta a l'hospital, els Mossos l'han detingut per un homicidi imprudent i un delicte contra la seguretat en el trànsit al conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.

L'interior d'un dels cotxes de l'accident del Baix Empordà (ACN/Gerard Vilà)

Conductor fugit

Hores abans, hi ha hagut un altre accident mortal a l'autovia A-2 entre un vehicle i un totterreny a Bell-lloc d'Urgell, a la comarca del Pla d'Urgell. Ha estat cap a dos quarts d'onze de la nit de dissabte, al quilòmetre 477 en direcció a Lleida.

La víctima és un home de 55 anys i veí d'Alcoletge, que conduïa el totterreny. L'acompanyant va resultar ferit i és a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Els Mossos han detingut el conductor del turisme, un veí del Pla d'Urgell de 38 anys que havia fugit corrents. L'han detingut com a presumpte autor d'un homicidi imprudent, lesions i omissió del deure de socors.

El vehicle que circulava en sentit Lleida va envestir l'altre per darrere i tots dos van sortir de la via, segons ha informat la policia.

Comptant aquests últims accidents, aquest any han mort 108 persones a les carreteres i autopistes catalanes.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut